14 ló, 2850 méter hosszú verseny, 300 millió forint jackpot? Ez a pénteki Kincsem+ TUTI!

2017. 04. 21 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter alaptávú versenyen tizennégyen mérik össze gyorsaságukat, az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Ismét kis létszámú a mezőny, csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni. Feltétlenül érdemes ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Ble du Gers (3) – Baxter du Klau (7) – Black d’Arjeanc (6) – Aigle Jenilou (5) – Uno Dancer (14)

Ble du Gers (3) nagyszerűen kezdte a 2017-es évet. Március eleje óta nem lépett pályára, mert nem volt számára megfelelő verseny, de munkában tartja kiváló formáját. Alaptávról indulva jó esélyt képvisel.

Baxter du Klau (7) a téli versenyek után kissé leeresztett, legutóbb nem nyújtott túl jó teljesítményt. Idomárja a Grand National du Trot körverseny toulouse-i állomására akarja igazán kihegyezni, de pénteken alaptávról indulva akár a győzelemért is küzdhet.

Black d’Arjeanc (6) tíz hónap kényszerpihenő után kellett némi idő, mire ismét formába lendült. Legutóbb megérdemelt győzelmet aratott Enghien-ben. Pénteken is hasonlóan jó futást várhatunk tőle.

Aigle Jenilou (5) nagyszerűen mozgott Cagnes-sur-Mer-ben, ahol négy alkalommal nyert idén. Legutóbb rosszul kapta el a startot, emiatt nem sikerült jól a versenye. A vincennes-i nagypálya sokkal inkább fekszik neki, képességei alapján az élmezőnyben a helye.

Uno Dancer (14) nagyszerű győzelmet aratott március 21-én ügetőlovaglás szakágban. Nyereg alatt most valamivel versenyképesebbnek tűnik, de kiváló formában van, pénteken döntős esély.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

 

Olvass tovább!