Ha az idő rossz is, legalább a kedved legyen jó, játssz és nyerj akár 300 millió forintot! Ez a csütörtöki Kincsem+ TUTI!

2017. 04. 20 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méteres síkversenyen tizenhat versenyló áll starthoz. Ma is nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél. Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Isacc (5) – Flag Fen (14) – Donuts Reyor (16) – Orfeas (7) – Kenfay (13)

Isacc (5) visszatérése jól sikerült. Nagyon jó formában van, munkában egyre jobb teljesítményt nyújt. Ritkán okoz csalódást, csütörtökön döntős esély.

Flag Fen (14) megérdemelten győzött március 10-én. Győzelme révén idomárja ezúttal Kincsem+ futamban indítja és úgy gondolja, képes lehet egy újabb jó teljesítményre.

Donuts Reyor (16) favoritként lép pályára. Nagyszerű teljesítményt nyújtott visszatérő versenyében és a hosszabb táv miatt sem kell aggódni. Csütörtökön is jó futást várunk tőle.

Orfeas (7) remek negyedik helyezéssel ért legutóbb célba. A ló remek kondiban van, idomárja különösen elégedett munkaformájával. Amennyiben zavartalan lesz a versenye, csütörtökön övé lehet a győzelem.

Kenfay (13) szép győzelmet aratott március 10-én. A mén tartja jó formáját, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

 

Olvass tovább!