Dobd fel a borongós szerdai napot akár 300 millió forinttal! Játssz a Kincsem+ TUTI-val!

2017. 04. 19 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Cordemais ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2825 méter alaptávú ügetőversenyen tizennyolcan állnak starthoz, de az erősebbek 25 méteres hátrányból indulnak. A térhátrányos versenyekben bármi elképzelhető, így mindenképpen megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Baladin Hongrois (18) – Bandit du Coudou (5) – Brennus Seven (7) – Berry Felin (17) – Unctuous Charm (10)

Baladin Hongrois (18) megbízható ló, mindig ugrás nélkül ér küzdelembe. A téli versenyek után kapott némi pihenőt, a tervek szerint Laval-ban tért volna vissza, ám akkor megfázott. Mostanra teljesen helyrejött és bár még nincs csúcsformában, ebben a társaságban főszerepet játszhat.

Bandit du Coudou (5) folyamatosan jól teljesít. Legutóbb hajtója Feurs-ben nem a megfelelő taktikát választotta, a végére nagyon elfáradt, de időteljesítménye így is kiváló volt. Ez alapján a győzelemre is megvan az esélye. Legnagyobb ellenfele Baladin Hongrois (18) lehet.

Brennus Seven (7) legutóbb csalódást okozott, nem úgy futott, ahogy az tőle elvárható lett volna. Ezúttal szemellenzővel felszerelve indul, tudása alapján az első három közé várható.

Berry Felin (17) remek formában van, képes lett volna arra, hogy Lyonban diadalmaskodjon. Ez a mezőny erősebb, mint az volt, de korábban helyt állt már ezen a szinten. Némi szerencsével kedden akár győzhet is.

Unctuous Charm (10) nehezen kiszámítható, ugyanakkor remek formának örvend. Felkészítése tökéletesre sikerült, az első öt közé várjuk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

http://img.xooimage.com

Olvass tovább!