Nagypéntek, kis mezőny, nagy nyeremény. Ez a pénteki Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2014. 04. 14 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Vincennes ad otthont a 20:15-kor kezdődő Kincsem+ futamnak. Mindössze tizennégy induló között jó néhány klasszisnak számító lovat is találunk. A verseny 3525 méter alaptávú, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal startolnak majd. Rendkívül izgalmas összecsapás lesz, ráadásul csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni, így feltétlenül megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Belina Josselyn (13) – Lionel (12) – Valko Jenilat (7) – Viking Blue (6) – Your Highness (11)

Belina Josselyn (13) a győzelem legfőbb várományosa. Legutóbbi futása nem sikerült ugyan túl jól, de utólag kiderült, hogy nem volt teljesen egészséges. Némi pihenő után most ismét ereje teljében van, pénteken 25 méteres hátrányból is a győzelemért küzdhet majd.

Lionel (12) a favorit első számú kihívója. A mén nagyon jó formában van, a vincennes-i kispálya sem jelenthet neki problémát, bízhatunk eredményes szereplésében.

Valko Jenilat (7) jó teljesítményt nyújtott március 25-én, a futam után kapott némi pihenőt. Pénteken patkolatlanul lép pályára és bár a vincennes-i kispályán nehezebb feladat a 25 méteres térhátrány ledolgozása, az első öt közé várjuk.

Viking Blue (6) a téli meeting elején többször is pályára lépet Vincennes-ben, de akkor még nem volt igazán formában. Cagnes-sur-Mer-ben már sokkal jobbakat futott, amennyiben jól alakul a verseny, ismét pénzdíjas helyen érhet célba.

Your Highness (11) hosszú kihagyás után tért vissza március 25-én. Még nincs száz százalékos állapotban, de péntek este újabb fejlődést várhatunk tőle. A realitás talaján maradva, idomárja pénzdíjas helyezésre számít.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.letrot.com

Olvass tovább!