Szerdán folytatódik a Grand National du Trot ügetőverseny-sorozat! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 04. 12 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Lyonban rendezik a Grand National du Trot harmadik állomását, ami egyben Kincsem+ futam is. A 2825 méter alaptávú Group 3-as versenyben tizennyolcan mérik össze gyorsaságukat. Az erősebbek 25 illetve 50 méter hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny komoly izgalmat és rengeteg meglepetést tartogathat, így mindenképpen megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Aprion (9) – Arthuro Boy (6) – Best de Hauty (1) – Best Buissonay (3) – Ambassadeur d’Am (4)

Aprion (9) futásról futásra jön előre, legutóbbi futása is azt bizonyítja, hogy a ló ereje teljében van. Alaptávról indulva újra a győzelemért küzdhet.

Arthuro Boy (6) az elmúlt hónapokban szinte mindig az első öt között végzett. Szerdán jó beállításból indul, így van esélye végre a győzelmet is megszerezni.

Best de Hauty (1) stabilitása önmagáért neszélt. Marseille-ben kissé balszerencsés volt, de azóta kipihente a verseny fáradalmait. Szerdán az első öt közé várható.

Best Buissonay (3) a Grand National du Trot második állomásán jó teljesítményt nyújtott, második helyezést ért el. Amennyiben most ugyanezt a formát ismétli, újra az első három között végezhet.

Ambassadeur d’Am (4) nagyon jól mozogott Amiens-ben. Nagyon jó kondiban van és a balkezes pálya sem okozhat neki problémát. Szerdán is az első három hely valamelyikére várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.thalassotherapie.com

Olvass tovább!