Gátverseny a csütörtöki Kincsem+ futamban: előtted nincs akadály, hogy akár 300 millió forintot nyerj a TUTI-val!

2017. 04. 13 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön gátversennyel jelentkezik a Kincsem+ futam, melynek Auteuil ad otthont. Egy gátverseny mindig rendkívül izgalmas, mert sokféle forgatókönyv elképzelhető. Ráadásul ismét csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni, így ismét nagyobb az esély a nyereményre. Ne hagyd ki a mai TUTI-t, játssz és nyerj!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: London Whale (5) – Ci Blue (15) – Ma Cagnotte (16) – Poligroom (2) – Rock The Race (1)

London Whale (5) januárban már nyert Kincsem+ futamot. Március elején nagyszerű teljesítményt nyújtott, most is remek formában van. A mély pálya kedvezne neki igazán, de mindenképpen eredményes szereplést várunk tőle.

Ci Blue (15) március 18-án nagyon jól mozgott, ötödik helyen ért célba. A tréningeken remek teljesítményt nyújt és a beállítása is jó, így csütörtökön a győzelemért is küzdhet.

Ma Cagnotte (16) egy rendkívül tehetséges fiatal ló, aki nagyszerűen futott március elején Compiegne-ben. Ezen a pályán ez lesz az első versenye, de ennek ellenére is döntős esélyt képvisel.

Poligroom (2) utolsó futása nem sikerült túl jól, de ennek oka a rendkívül puha futófelület volt. Munkában nagyon jól dolgozik, csütörtökön az első öt között végezhet.

Rock The Race (1) tavaly 70kg-al nyert két hasonló futamot. Most ismét 76kg-ot kell cipelnie, ami elég komoly teher. Márciusi fellépése nem sikerült rosszul, idomárja csütörtökön további javulást vár tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó:http://static.cnewsmatin.fr

 

Olvass tovább!