Utálod a hétfőt? Dobd fel a napod, nyerj akár 300 millió forintot! Játssz Kincsem+ TUTI-t!

2017. 04. 10  – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Maisons-Laffitte-ből, galopp síkversennyel jelentkezik a hétfői Kincsem+ futam. Tizenheten állnak starthoz az 1400méter hosszú versenyben, hogy összemérjék gyorsaságukat. A pálya egyenes lesz, ezért bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Megéri TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Lbretha (2) – Shanawest (11) –A Song For You (8) – Muffin Man (9) – Greenshoe (14)

Lbretha (2) gyakorlatilag mindig döntős, a favoritok egyike. Idomárja szerinte tehetséges kanca és további javulást vár tőle. Az egyenes pályától tart kissé, de ha nem lesz ezzel problémája, akkor a győzelemért csatázhat.

Shanawest (11) hasonló feltételek mellet legutóbb csak minimális különbséggel maradt le az első helyről. Szereti ezt a távot és végsebessége is fantasztikus, az élmezőnyben a helye.

A Song For You (8) reggeli tréningjei meggyőzőek voltak és már bizonyított ezen a szinten. Ha hétfőre kicsit fellazulna a talaj, döntős esély lehet.

Muffin Man (9) végtelenül megbízható ló. Most ugyan rövidebb távon kell helyt állnia, de idomárja nem aggódik emiatt, formája alapján a győzelemre is lehet esélye.

Greenshoe (14) zseniális formában van, ráadásul mindenféle talajhoz és taktikához alkalmazkodni tud. Hétfőn is jó teljesítményre számíthatunk, a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!