300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény? Igen, ez a vasárnapi Kincsem+ futam! Játssz és nyerj a TUTI-val!

2017. 04. 09 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap átnyergelünk a telivérekre, akik most Chantillyben mérik össze gyorsaságukat. Az 1900 méter hosszú versenyen tizenhatan állnak starthoz. Ismét nem túl nagy a mezőny, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni, így még nagyobb az esély a nyereményre. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Mokka (9) – New Frosty (2) – Korinna (7) – Twistina (13) – Into The Rock (10)

Mokka (9) fizikálisan és mentálisan is jó formának örvend. Vasárnap csak kancákkal kell felvennie a versenyt, ezért újabb jó futást várhatunk tőle.

New Frosty (2) jól ismeri a chantilly-i pályát, legutóbbi győzelmét is itt aratta. Márciusban visszatérése is jól sikerült, most is jó formában van, vasárnap is számíthatunk rá.

Korinna (7) október óta nem lépett pályára, idomára eddig nem talált számára ideális futamot a visszatérésére. A kanca kitűnő formában van, már elsőre is jó teljesítményt nyújthat.

Twistina (13) jó teljesítményt nyújtott Saint Cloud-ban, bár némi szerencsével még előrébb végezhetett volna. A ló továbbra is tartja jó formáját, vasárnap beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Into The Rock (10) február 27-én Cagnes-Sur-Mer-ben harmadik helyen végzett. Most is hasonló teljesítményt várhatunk tőle, hiszen ismét nagyon jó formában van.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.galopp-hamburg.de

 

Olvass tovább!