Megmondjuk a TUTI-t pénteken is! Játssz és nyerj gyorsan és egyszerűen ma is!

2017.04.07 – péntek – Jackpot: 300 millió forint

A pénteki 20:15-kor kezdődő Kincsem+ futamnak a párizsi Vincennes ad otthont. A 2850 méteres versenyben tizenhat ügető kéri a fogadók figyelmét. Csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni. Kihagyhatatlan lehetőség ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Balando (15) – Bari (2) – Bora Bora Jiel (1) – Biniou de Connee (6) – Unieme (9)
 
Balando (15) megérdemelt győzelmet aratott Belgiumban. Azóta nem futott, de idomárja bízik abban, hogy minden jól alakul és pénzdíjas helyen végez.

Bari (2) március 18-án sajnos hibázott, de ennek ellenére a franciák egyik favoritja. Jó formában van és a győzelemért küzdhet.

Bora Bora Jiel (1) március végén 25 méteres hátrányból indult, ennek ellenére is jól mozogott. Ezúttal sokkal jobb helyzetből várja a startot, az első öt közé várhatjuk.

Biniou de Connee (6) szép győzelmet aratott ezen a pályán február 20-án. Utána is jól mozogott és remek formában van, pénteken az élmezőnyben kell végeznie.

Unieme (9) eddig kétszer futott a fővárosban, mindkétszer az első öt között ért célba. Jó formában van és patkolatlanul lép majd pályára a jobb eredmény érdekében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.equidia.fr

Olvass tovább!