Napsütés, pihenés, finom ebéd és 300 millió forint? Ez a vasárnapi Kincsem+ TUTI! Ne hagyd ki ma sem, játssz és nyerj!

2017. 04. 02 – vasárnap  – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Saint Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A négyéves telivérek 2500 méteres síkversenyen mérik össze gyorsaságukat. Csupán tizenhatan állnak starthoz, így megint jó esély kínálkozik a nyereményre. Megéri TUTI-t játszani, ne hagyd ki ma sem!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Ever After (4) – Fastnet Squall (12) – Maize And Blue (5) – Ronchois (13) – Tongues of Fire (8)

Ever After (4) egyenletesen teljesít, tréningjei során pedig nagyon meggyőző volt. Ezen a távon tovább jöhet előre, lovasa is jól ismeri, így döntős esélyt képvisel.

Fastnet Squall (12) kitűnően kezdte a szezont, januárban már gyűjtött egy győzelmet. Ha nem lesz vasárnapra csapadék és nem lesz puha a talaj, akkor dobogós helyre várjuk.

Maize And Blue (5) egy hónappal ezelőtt rendkívül könnyen tudott nyerni. Ez a táv kedvező számára, így most is győzelemért küzdhet majd.

Ronchois (13) Compiegne-ben bebizonyította, hogy ebben a kategóriában is komolyan kell venni. Vasárnap valószínűleg keményebb lesz a pálya, mint utolsó versenyében, ami mellette szól. Az első öt közé várhatjuk.

Tongues of Fire (8) legutóbb némileg gyengébb volt a vártnál, a versenye nem úgy alakult, ahogy azt idomárja előre eltervezte. Vasárnap, ha sikerül korrigálnia, Pierre Boudot-tal a nyergében viszont bármire képes lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Fotó: http://coursesetelevage.com

 

Olvass tovább!