Legyen kellemes vasárnapod 300 + 300 millió forinttal, játssz Kincsem + TUTI-t! Futam 14:45-kor

2017. 03. 26 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap 14:45-kor, galopp akadályversennyel jelentkezik a Kincsem+ futam, melynek Auteuil ad otthont. A 4400 méteres futamban tizennyolcan állnak starthoz. Fogadási szempontból különösen izgalmas versenynek nézünk elébe, hiszen hat olyan versenyző is indul, akik részt vettek abban az ominózus március 5-i futamban, ahol néhány zsoké eltévedt a pályán. Érdemes TUTI-t venni és játszani, hiszen mindig van esély nyerni.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bestarabad (1) – Baby Boy (6) – Corabella (12) – Via Dolorosa (5) – Coastalina (15)

Bestarabad (1) szeptemberben megmutatta, hogy 70kg feletti súllyal is képes a győzelemre. Felhozó versenye is jól sikerült és nagyon jó formának örvend, így a magas súly ellenére is képes lehet nyerni.

Baby Boy (6) csodálatos formában van, direkt erre a futamra készítették fel. A mély pálya fekszik neki igazán, de puha futófelületen is megállja majd a helyét.

Corabella (12) idomárja szerint csodálatos formában van és bátran ki meri jelenteni, hogy a közeljövőben ebben az osztályban is versenyt nyer majd. A puha futófelület tökéletes számára, így az élmezőnybe várjuk.

Via Dolorosa (5) jó formában van. Remélhetőleg vasárnap nem lesz mély a futófelület, így az egy kilóval nehezebb súly ellenére is jó esélyt képviselhet.

Coastalina (15) rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott kanca, remek formában van. A puha pálya ideális számára, az első négy hely valamelyikén érhet célt.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 14:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!