Péntek esti láz: játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val futam 20:15-kor

2017. 03. 24 – péntek – Jackpot: 300.000.000 Ft

Már a nyári menetrendnek megfelelően pénteken este 20:15- kor jelentkezik a Kincsem+ futam. A párizsi vincennes-i pályán megrendezésre kerülő ügetőfutamban tizennyolc francia tenyésztésű kanca áll majd starthoz. A verseny 2850 méter alaptávú, az erősebbek 25 méteres hátrányból indulnak. Egy térhátrányos versenyen szinte bármi megtörténhet, így érdemes TUTI-t venni és játszani most is!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Bonne Copine (15) – Boheme du Juille (3) – Ambree Ludoise (10) – Brune des Forges (18) – Bora Bora Jiel (11)

Bonne Copine (15) legutóbbi hibája meglepetés volt. Idomárja sokkal jobb teljesítményt vár tőle mint március 12-én, remélhetőleg a főszereplők egyike lesz.

Boheme du Juille (3) a tavalyi év utolsó hónapjaiban nagyszerűen mozgott. A visszatérése is jól sikerült, mostanra pedig a lehető legjobb formában van. Beállítása is kedvező, így nagy az esélye a győzelemre.

Ambree Ludoise (10) a téli időszakban műtéten esett át, de mára teljesen rendbejött, visszatérése is jól sikerült. Még nincs topformában, de március eleje óta sokat fejlődött, így beleszólhat a futam végkimenetelébe.

Brune des Forges (18) erős mezőnyben is jó teljesítményt nyújtott és továbbra is tartja a formáját. Pénteken térhátrányból indul, de gyors kezdőnek számít, így akár az első ötben is benne lehet.

Bora Bora Jiel (11) a téli hónapokban újra formába lendült. Bár pénteken térhátrányból indul, ami soha nem egyszerű, mégis Franck Nivard-dal a sulkyban akár pénzdíjas is lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http:// http://www.equidia.fr

Olvass tovább!