Sétagalopp a nyeremény a csütörtöki Kincsem+ futamban, játssz és nyerj a TUTI-val!

2017.03. 23 – csütörtök – Jackpot: 300.000.000 Ft

A csütörtöki Kincsem+ futamban ötéves és idősebb lovak állnak starthoz Saint-Cloud-ban. A 2100 méteres galopp síkversenyben tizenhatan mérik össze erejüket. A fogadók esélyei ismét nagyon kedvezőek egy komolyabb nyereményre, mert elég kiegyenlített a mezőny, így TUTI-val jó eséllyel el lehet találni az első öt lovat.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Brave Impact (3) – Smart Whip (1) – Santo Spirito (7) – Sisyphe (14) – Rosny (5)

Brave Impact (3) 2016-os mérlege önmagáért beszél. Visszatérésre készül, frissen és jó formában várja az indítást. A 2100 méteres táv valamivel rövidebb, mint amihez ő szokott, ennek ellenére az első öt közé várjuk.

Smart Whip (1) legutóbbi versenyében, még nem hozta a tőle elvárhatót. Tavaly viszont ebben az osztályban már bizonyított, így csütörtökön a magas súly ellenére is sokat jöhet majd előre.

Santo Spirito (7) kisebb egészségügyi gondok miatt legutóbb nem futott túl jól. Az elmúlt hónapban azonban sokat fejlődött, győzött is már ezen a pályán. Beállítása is megfelelő, így jó futást várhatunk tőle.

Sisyphe (14) számára a 2400 méteres táv hosszúnak bizonyult. Saint-Cloud-ban már aratott győzelmet és a puha gyepet is kedveli, így most eredményesen szerepelhet.

Rosny (5) beállítása nagyon jó, egyedül a szélső box adhat némi okot az aggodalomra. Legutóbb a 2400 méter kicsit hosszú volt számára, de most bízhatunk egy jobb helyezésben.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!