Szerencsés szerdát szeretnél? Játssz és nyerj Kincsem+ TUTI-val!

2017. 03. 22– szerda – Jackpot: 300.000.000 Ft

Nemzetközi mezőny gyűlt össze a szerdai Kincsem+ futamban, mely Agen le Passage-ban kerül megrendezésre. A 2625 méter alaptávú ügetőversenyen tizenhét versenyló áll starthoz. Közülük páran 25 méteres hátrányból indulnak majd, emiatt fogadási szempontból is igen érdekes versenynek nézünk elébe.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Brissac (17) – Diadora B.R. (7) – Geisha Sund (8) – Bon Copain (10) – Azaro d’Eva (6)
 
Brissac (17) a délnyugati régió egyik legjobb lova, aki kitűnő formának örvend. Bár a 25 méteres térhátrányt ezen a pályán nem könnyű ledolgozni, ennek ellenére is főszerepet játszhat.

Diadora B.R. (7) legutóbb balszerencsés versenyt futott, de továbbra is topformában van. Alaptávról indul, így a 25 méteres előny akár a célig is elegendő lehet.

Geisha Sund (8) februári visszatérése remekül sikerült, sajnos a március 4-i futamon valamiért csak önmaga árnyéka volt. Az új helyszín sokat segíthet rajta, az első öt közé várjuk.

Bon Copain (10) egyre jobb formában van. Már a lavali- futása is remekül sikerült, a beállítása is még jobb, így most hajtójával, Eric Raffin-nal együtt akár a dobogóra is állhat.

Azaro d’Eva (6) legutóbbi futása sajnos egy rossz start miatt nem sikerült jól. Amennyiben most nem hibázik, számolni kell vele, Alexandre Abrivad-dal a sulkyban jó teljesítményt nyújthat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.letrot.com

Olvass tovább!