Ünnepeld a tavasz első napját Kincsem+ nyereménnyel! Játssz és nyerj a TUTI-val!

2017. 03. 21– kedd – Jackpot: 300.000.000 Ft

Roppant izgalmas versenynek ígérkezik a keddi Kincsem+ futam, melynek Chantilly ad otthont. Az extra hosszú síkversenyen tizenhat versenyló áll majd starthoz. Az előzetes esélyek alapján nagyon kiegyenlített tudású a mezőny, így érdemes Kincsem+ TUTI-val játszani a lottózókban. Ha a 16 lóból eltalálod az első 5-öt, akkor minimum Sorrend nélküli Kincsem+ találatod van, ami szerencsés esetben több millió forintot is érhet.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Alencon (4) – Murafej (2) – Dagobert Duke (8) – Bunook (6) – Tres Solid (14)
 
Alencon (4) visszatérésre rendkívül jól sikerült, februárban Cagnes-sur-Mer-ben rögtön első helyen végzett. Ez a táv kedvezhet neki, könnyen be tudja osztani az erejét, így duplázása is elképzelhető.

Murafej (2) Idomárja másodjára mindenképpen javulást vár tőle. Ez a táv ráadásul jobban megfelel neki, ha külső startszáma ellenére sikerül jó pozíciót találnia, akkor a győzelemre is esélye lehet.

Dagobert Duke (8) a megbízhatóság mintaképe. Kiváló fizikai állapotnak örvend és a beállítása is kitűnő. Várásra fogják lovagolni, bízhatunk a jó futásban.

Bunook (6) pihenője utáni visszatérésén nem mozgott rosszul. Ezúttal sokat jöhet előre, annak ellenére is, hogy a két verseny között nem sok pihenőre jut idő. A szintetikus borítást is kedveli, jó helyen végezhet.

Tres Solid (14) máricus 11-én a Kincsem+ futamban a közeli negyedik helyet szerezte meg. Előtte szintén nagyon erős volt, beállítása is tökéletes. A döntősök közé várjuk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!