Nemzetközi mezőny a pénteki Kincsem+ futamban, hangolódj a hétvégére akár 300 millió forinttal!

2017. 03. 17 – péntek – Jackpot: 300.000.000 Ft

Pénteken, a Kincsem+ futamban ismét sulkyba pattanunk, az ügetőlovaké lesz a főszerep a caen-i pályán. A 2200 méter hosszú, autóstartos versenyben tizennyolcan mérik össze erejüket. Erős, nemzetközi mezőnyben négy-öt ló is nyerő esélyt képvisel.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Tiego d’Etang (3) – Ave Avis (6) – Orione degli Dei (5) – Billie de Montfort (8) – Ulk Medoc (7)

Tiego d’Etang (3) a tavalyi esztendő második felében egészségügyi gondokkal küszködött, ami rá is nyomta a bélyegét futásaira. Legutóbb azonban már nagyon jól mozgott, amennyiben most sikerül hiba nélkül startolnia, akár a győzelmet is megszerezheti.

Ave Avis (6) egy hete a start után megmakacsolta magát, emiatt nem szerepelt túl jól. Most viszont első sorból indulhat, ráadásul patkolatlanul, emiatt a győzelemért is küzdhet.

Orione degli Dei (5) utolsó szereplése alapján favoritnak számít. Jó formáját azóta is tartja és a pálya típusa is kedvez neki, így várásra hajtva beleszólhat a döntősök sorrendjébe.

Billie de Montfort (8) annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban nem versenyzett, számolni kell vele, klasszist képvisel. Idomárja szerint a kanca ereje teljében van és a győzelemért küzdhet.

Ulk Medoc (7) stabil teljesítményt nyújt és nagyszerű formában van. Az erős mezőny ellenére is pénzdíjas helyre várható.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.ventes-caen-trot.com

Olvass tovább!