17 versenyló, 1500 méter küzdelem, 300 millió forint Jackpot!

2017. 03. 16 – csütörtök – Jackpot: 300.000.000 Ft

Csütörtökön ismét Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A középtávú, 1500 méter hosszú síkversenyen tizenhét, négyéves versenyló áll majd starthoz. Az izgalmas versenyt szintetikus pályán rendezik meg, Relaxed  Boy biztosan nem hagyja majd a fogadókat relaxálni.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Relaxed Boy (3) – Millfield (6) – Normandy Kitten (10) – Miracles des Aigles (11) – Eternal Army (8)

Relaxed Boy (3) szép győzelmet aratott novemberben. Idén még nem futott, de nagyon jó formában van és az 1500 méteres, szintetikus versenyeket kedveli. Esélyes a győzelemre.

Millfield (6) két győzelem után első hendikepjére készül. Bár az elmúlt hetekben kisebb betegséggel bajlódott, szerencsére teljesen rendbejött. Kondíciója csodálatos, felkészítése zavartalan volt, így mindenképpen jó futást várhatunk tőle.

Normandy Kitten (10) számára az 1500 méter kissé rövid, a mezőny pedig erős, ráadásul a szerencse sem állt mellé a startboxok sorsolásakor. Ennek ellenére is főszereplő lehet, hiszen remek formában van, ráadásul Christophe Soumillon lesz a partnere.

Miracles des Aigles (11) február végén, Cagnes sur Merben Kicsem+ futamot nyert. Idomárja a 100 méterrel rövidebb táv és a hendikepperek büntetése ellenére is magabiztos a helyezést illetőleg.

Eternal Army (8) legutóbbi futása nem mérvadó, külső boxból indult és túl sokat „utazott” külső íven. A mén nagyon jó formában van, új lovasával, Guyon-nal a nyergében dobogóra várjuk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Fotó: http://www.agakhanstuds.com

Olvass tovább!