A hét legizgalmasabb Kincsem+ futama az auteuil-i gátverseny vasárnap

2017. 03. 12 – vasárnap – Jackpot: 300 millió forint és 300 millió forint Külön nyeremény

Gátversennyel jelentkezik a vasárnapi Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú gátversenyen tizennyolc négyéves telivér áll starthoz. A könnyűnek nem mondható verseny alatt izgalmas pillanatoknak néznek elébe a fogadók. Az időjósok előrejelzése alapján, esni fog, azaz mély pálya lesz.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Hurkhan (11) – Futbolisto (12) – Athos du Mathan (10) – Hotmale Has (2) – Long Breeze (3)

Hurkhan (11) tavaly megmutatta kitűnő képességét. Jól telelt, munkában remek a teljesítménye, mindenképpen az első öt közé várják.

Futbolisto (12) tavaly bukott egyet, emiatt időre volt szüksége, hogy visszataláljon a helyes útra. Most már teljesen jól van és ha azt hozza, amit tavaly novemberben láthattunk tőle, akkor dobogós helyen végezhet.

Athos du Mathan (10) a francia kollégák kedvence. Papíron jó esélyt képvisel, de idomárja szerint nehéz verseny lesz számára, így ő megelégedne egy pénzdíjas helyezéssel is.

Hotmale Has (2) legutóbb akadályversenyeken indult, stabil teljesítményt nyújtott. A mély pálya kedvez neki, jó futást várhatunk tőle is.

Long Breeze (3) még nem indult Auteuil-ban, viszont a dél-franciaországi versenyein végig kitűnően szerepelt. Idomárja szerint bekerülhet az első öt közé.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

 

Fotó: http://www.france-galop.com

Olvass tovább!