Négyéves telivérek küzdelme a pénteki Kincsem+ futamban

2017. 03. 10 – Jackpot: 300.000.000 Ft

Pénteken Chantilly ad otthont az 1900 méter hosszú galopp síkversenynek, ahol tizenhét négyéves versenyló méri össze gyorsaságát. A szintetikus borítású versenyben igen erős mezőny jött össze. Az előzetes várakozások alapján izgalmas pillanatokat hozhat a favoritok küzdelme.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Hawwa (10) – Orfeas (2) – Diablo James (12) – Ipanemo (4) – Kenfay (17)

Hawwa (10) szinte mindig döntős volt az elmúlt hónapokban, sőt hendikepet is nyert, ráadásul sikere után ismételni is tudott. Bár a mezőny erősnek tűnik, a kancának van esélye a győzelemre.

Orfeas (2) már nyert Kincsem+ futamot és jelenleg kitűnő formában van. Viszont idén még nem futott, visszatérésre készül, így kisebb az esély a győzelemre.

Diablo James (12), a gallok egyik kedvence legutóbb szép győzelmet aratott ezen a pályán. Kondíciója kitűnő és idomárja szerint az erős mezőny ellenére is beleszólhat majd az első öt helyezés sorsába.

Ipanemo (4) legutóbbi versenyein szép teljesítményt nyújtott a dél-franciaországi Pau-ban. Beállítása nem az igazi, viszont a szintetikus pálya és a táv hossza fekszik neki. Az pedig külön kiemelendő, hogy ismét Boudot-val a nyergében áll majd starthoz.

Kenfay (17) legutóbb egy hasonló feltételekkel kiírt futamban pénzdíjas hatodik helyen ért célba. A versenyló kedveli a szintetikus borítást, lovasával pedig összeszokott párost alkotnak, így ott lehetnek az első öt között.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://chantilly.cefg.fr

Olvass tovább!