Szeretnél 300 millió forintot nyerni a Kincsem+ futamban?

2017. 03. 09 – Jackpot: 300.000.000 Ft

Lehet, hogy te leszel az a szerencsés, akik csütörtökön megnyeri a 300 millió forint jackpotot! Nem kell mást tenned, csak játszani legalább egy szelvénnyel a Kincsem+ futamra. Egy játék ára 600 forint. A március 9-i fontainbleau-i síkversenyben tizenhat telivér áll majd starthoz az 1200 méteres futamban. Egy rövidtávú versenyben, szinte bármi megtörténhet. Egy rossz starttal még a legnagyobb favoritok is nehéz helyzetbe kerülhetnek.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Haftohaf (2) – Sinbad (8) – Mangusto (3) – Dark Orbit (9) – City Money (4)

Haftohaf (2) legutóbbi versenyén szép győzelmet aratott Cagnes-sur-Mer-ben és ezen a pályán és bizonyított már. Csütörtökön plusz súllyal áll starthoz, de zsokéja szerint rendkívül kemény lóról van szó, aki a 61,5 kilógrammal is megbirkózhat. Egyedüli aggodalomra csak a puha futófelület adhat okot, de még így is esélyes a győzelemre.

Sinbad (8) pihenője után nagyon jót futott, harmadik helyezéssel tért vissza. Munkában sokat jött előre, a puha talajt is szereti, de idomárja szerint a sprintversenyek különösen nehezek, így csak helyezésben reménykedik.

Mangusto (3), a fiatal telivér első Kincsem+ futamára készül. Igen jó képességű versenyló, sajnos a tavalyi év második felében sérüléssel bajlódott, ezért keveset versenyzett. Mostanra viszont kitűnő formába lendült, idomárja eredményes szereplést vár tőle.

Dark Orbit (9) a csütörtöki Kincsem+ futamban tér vissza pihenője után. Idomárja szerint remek kondícióban van, kedveli ezt a pályát, ezért eredményes futást vár tőle. Ennek ellenére elképzelhető, hogy még egy futamra szüksége lesz ahhoz, hogy igazán versenyképes legyen.

City Money (4) legutóbbi versenye novemberben volt, akkor megérdemelt győzelmet aratott. Idomárja szerint viszont ennek ellenére esélyes a helyezésre, hiszen a ló jól ismeri a pályát és a mély futófelület sem okozhat neki gondot.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://http://pegasus-farms.com (Scoopdyga)

Olvass tovább!