Ügetőlovak a szerdai Kincsem + futamban: indul a Grand National du Trot

2017. 03. 08 – Jackpot: 300.000.000 Ft

Március 8-án kezdetét veszi a már jól ismert Grand National du Trot körverseny sorozat, melynek első állomása az amiensi-pálya. Tizennyolc versenyló áll rajthoz a 2900 méteres alaptávú futamban. Fogadási szempontból roppant érdekes a verseny, hiszen a jobbak 25 és 50 méteres térhátrányból fognak indulni.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem + TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: A Nice Boy (7) – Avenir de Blay (14) – Arthuro Boy (5) – Ambassadeur d’Am (8) – Vichenko Chef (3)

A Nice Boy (7), a franciák favoritja, alaptávról indul. Legutóbb 25 méteres hátrányból futott, melyből sokat profitált, így szerdán csúcsformában, rendkívül kedvező beállításban áll starthoz. Esélyes a győzelemre.

Avenir de Blay (14) kitűnő formának örvend. Tulajdonosa és egyben idomárhajtója szerint szerdán a 25 méteres hátrány és a ló számára nem igazán kedvező pálya ellenére is a legjobbak között lehet.

Arthuro Boy (5) nagyon megbízható, stabil teljesítményt nyújtott egész télen. Alaptávról indul és amennyiben hiba nélkül letudja a startot, ismét az első öt közé várható.

Ambassadeur d’Am (8) szintén térhátrányból indul, viszont beállítása kedvező és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, így szintén jól szerepelhet.

Vichenko Chef (3) ügetőlovaglásban nem jeleskedett, azonban legutóbb ismét sulky elé fogva megint jó teljesítményt nyújtott. Tulajdonosa és idomárhajtója szerdán várásra fogja hajtani, ezzel a taktikával küzdve a jobb helyezésekért.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: www.equidia.fr

Olvass tovább!