Keddi Kincsem + futam: Izgalmas síkversenyen küzdenek a telivérek

2017. 03. 07 – kedd – Jackpot: 300.000.000 Ft

Tizenhat versenyló áll rajthoz kedden a deauville-i pályán. A Kincsem + futam hivatalos neve Prix du Mont Saint-Jean, a távja 1900 méter. A mezőnyben rutinos öreg lovakat találunk, akik közül többen is nyerő esélyt képviselnek.
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem + TUTI-t gyorsan és egyszerűen az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon!

Véleményünk: Veakalto (2) – Mokka (15) – Mister Smart (10) – Star Sun (9) – New Frosty (4)

Veakalto (2) ezen a szinten rendre jól fut, képessége alapján a favoritok egyike. Bár legutóbbi versenyén nem ért küzdelembe, de idomárja szerint ennek oka az volt, hogy a cagnes-sur-mer-i pálya nem volt ideális számára. Ezúttal viszont kedvenc pályáján áll starthoz, így jó eredmény várható tőle.

Mokka (15) kifogástalan formában van és beállítása is remeknek mondható. Két kitűnő verseny után az erős mezőny ellenére is van esélye a győzelemre.

Mister Smart (10) folyamatosan kiváló formában van, így megérdemelné a győzelmet. A hét éves herélnek sajnos Cagnes-sur-Mer-ben nem sikerült nyernie, pedig közel járt hozzá.

Star Sun (9)  folyamatosan kerülgeti a célt, mindig esélyesként várja az indítást, sajnos a győzelem eddig nem jött össze neki. Formája továbbra is kitűnő, megérdemelné már végre a hazaérést.

New Frosty (4) ütőkártyája tehetséges lovasa, akivel megviccelheti a mezőnyt. Idomárja nem aggódik a két hónapos kihagyása miatt, véleménye szerint főszerepet játszhat a keddi futamban.

 

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: www.calanturf.com

Olvass tovább!