Hatéves és idősebb lovak Cagnes-sur-Mer-ben

2017. 03. 03. – péntek – Jackpot: 300.000.000 Ft

Kedvező helyzetben a fogadók, hiszen pénteken “csak” 15 indulót számlál a Kincsem+ futamunk. A Cagnes-sur-Mer-ben megrendezésre kerülő 2925 méteres ügetőversenyben minden résztvevő azonos távról, fordulóstarttal indul.

Véleményünk: Boss du Meleuc (7) – Red Rose America (13) – Tell Me No Lies (5) – Varus du Bocage (11) – Zonguldak (4)

Boss du Meleuc (7) neve nem ismeretlen a Kincsem+ versenyeket követők körében, rendszeresen fut ezekben a magas díjazású összecsapásokban ügetőlovaglásban és sulky elé fogva is. Idén kifejezetten eredményes, két második és egy harmadik helyezést szerzett, már csak a győzelem hiányzik. Távbírását utolsó versenyében már igazolta, ráadásul erősebb lovak között is megállta a helyét, ez már az ő versenye lehet.

Red Rose America (13) idei első francia versenyére készül. A svéd tenyésztésű ló 2015-ben többször is futott már Franciaországban, legtöbbször Group szinten, ráadásul nagyon eredményes volt, két Group 3-as győzelem, több helyezés a 2015-ös mérlege. Otthonában rövidebb távokon szerepelt, 2017-ben mindkét futását megnyerte, így kifejezetten jó sanszot képvisel.

Tell Me No Lies (5) egy kicsivel gyengébb eredményeket szerzett fent említett társainál, 2017-ben viszont javuló tendenciát mutatott. Megszokott hajtója Jean-Michel Bazire helyett most  Franck Nivard fogja hajtani. Többször indultak már együtt, vélhetően várásra fogja majd hajtani, jó eséllyel ők is ott lehetnek a végső hajránál.

Varus du Bocage (11)-t 2017-ben szinte minden héten láthattuk, Cagnes-sur-Mer-ben, rendszerint 2925 méteren. Idén két alkalommal ugrott, viszont volt már győzelme és 3. helyezése is. Romauld Mourice idomár összességében elégedett, bár azt elmondta, hogy jobb helyezésre számított. Kezd közelíteni egyéni legjobbjához, reméljük ezt holnap még tovább fokozza majd. 

Zonguldak (4)  is egy jól ismert versenyző, aki legutóbb kicsit cserben hagyott minket. Idei legjobbja egy második hely ezen a pályán. Kedveli ezt a pályát, a múltkori kedvezőtlenül alakult versenye után most vígasztalódhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

fotó:
http://cdn1.paris-turf.com

Olvass tovább!