Galoppversennyel vár a szombati Kincsem+

Négyéves telivérek állnak starthoz a február 25-én lefutásra kerülő Kincsem+ futamban, melynek Cagnes-sur-Mer ad otthont. A 1600 méteres síkversenyt a helyi szintetikus borításra írták ki.

Véleményünk:  Dream Dy (1) – Enjoy The Silence (5) – Saad (9) – Eternal Army (6) – Alcyone (7) 

Idomári vélemények: 

Christophe Ferland, idomár: Deam Dy (1) jelentős büntetést kapott a legutóbbi sikere miatt, de azt gondolom, hogy képes lehet a duplázásra. A szintetikus borítás nem okozhat neki problémát, a ló kondíciója pedig egyszerűen csodálatos.

Cedric Boutin, idomár: Enjoy The Silence (5) idei futá- saival nagyon elégedett vagyok. Legutóbbi sikere miatt magasabbra került a hendikepskálán, de a formája most is optimális, így azt gondolom, hogy megint számolni kell vele.

A szerkesztő véleménye: Saad (9) hosszabb kihagyás után szép győzelemmel tért vissza Pau-ban. Láttuk már Kincsem+ futamban is, de most alacsonyabb áll a skálán. Mindenképpen kalkulálni kell vele

Henri-Alex Pantall, idomár: Eternal Army (6) utolsó futá- sa jól sikerült, és munkában is sokat jött előre februárban. A hónap elején, ugyanezen a pályán és ugyanezen a távon remekelt, ezért most is bizakodom.

Frederic Rossi, idomár: Alcyone (7) cagnes-sur-meri futásaival összességében elégedett vagyok. A 2000 méter feküdne neki igazán, de jó formának örvend, így 1600 mé- teren is számítok rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Olvass tovább!