Boudot és Soumillon csatája szerdán tovább folytatódik

Ötéves és idősebb telivérek állnak starthoz a február 22-én lefutásra kerülő Kincsem+ futamban, melynek a francia Riviérán található Cagnes-sur-Mer ad otthont. A 1600 méteres síkversenyt a helyi szintetikus borításon rendezik meg, a két favoriton pedig a championi címért is küzdő Pierre-Charles Boudot és Christophe Soumillon fog ülni.

Véleményünk: Xotic (2) – Paraggi (5) – Apres l’Amour (7) – Djoko (11) – Kayenne (4)

Idomári vélemények:

Didier Prod’homme, idomár: Xotic (2) visszatérése jól sikerült, talán a győzelmet is megszerezhette volna. A felkészítése nem volt teljesen zavartalan, mert egy kisebb sérülés hátráltatta, de a ló most már jól van, ezért azt gondolom, hogy a főszereplők egyike lehet.

Fabrice Vermeulen, idomár: Paraggi (5) csak a közelmúltban került hozzám, az első közös versenyünk jól sikerült. Korábban megmutatta, hogy versenyképes ebben az osztályban, a munkaformáival is nagyon elégedett vagyok, ezért úgy vélem, hogy komolyan számolni kell vele.

Richard Chotard, idomár: Apres l’Amour (7) magas formával jelentkezett január 20-án, azt hozta, amit vártam tőle. Véleményem szerint a szintetikus borításon tovább jöhet előre, s ennek megfelelően újabb jó futást várok tőle.

Philippe Sogorb, idomár: Djoko (11) január elején csalódást okozott, de aztán Cagnes-sur-Merben már azt hozta, amit vártam tőle. Korábbi lovasa elmondása alapján, a mérföldes táv sokkal inkább fekszik a lónak. A beállítása kitűnő, ezért bízom az eredményes szereplésében.

Patrick Khozian, idomár: Kayenne (4) többször bizonyított már ezen a szinten, neve jól cseng a fogadók körében. Győzött már szintetikus pályán, a kondíciója is csodálatos, a 9-es startbox-szal pedig kifejezetten elégedett vagyok.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Olvass tovább!