Bigeon dominancia várható kedden

Hétéves és idősebb ügetők mérik össze erejüket a keddi Kincsem+ futamban, a helyszín pedig természetesen Vincennes. A favorit az az Aufor de Mire (3), akit a rendkívül eredményes Charles-Julien Bigeon fog hajtani.

Véleményünk: Aufor de Mire (3) – Attacus (14) – Un Nuage de Betton (7) – Violine Mourotaise (12) – Ustou (11)

Christian Bigeon, idomár: Aufor de Mire (3) versenye nem alakult túl jól legutóbb, ennek volt köszönhető, hogy nem ért küzdelembe. Kiváló formában van, kedden akár legjobbját is képes lehet nyújtani, amivel természetesen főszerepet várok tőle.

A szerkesztő véleménye: Attacus (14) bő egy héttel ezelőtti fellépésén bebizonyította, hogy hatalmas formában van. A beállítása ezúttal is abszolút kedvező, amennyiben megismétli utolsó teljesítményét, nehéz lesz őt megverni.

Jean-Luc Bigeon, tulajdonos idomár: Un Nuage de Betton (7) ugyan helyezetlenül végzett utolsó fellépésén, mégis meg voltam elégedve vele. Patkolatlanul indítom kedden, ami nem sűrűn fordul elő. Amennyiben egy kis szerencsénk is lesz, akár a győzelemre is lehet esély.

Emmanuel Raulline, tulajdonos idomár: Violine Mourotaise (12) kicsit törékeny kanca, ám jelen pillanatban kiváló a kedve és a fizikai állapota is. A riválisok ezúttal is erősek, de formáját elnézve képes lehet arra, hogy itt is eredményesen szerepeljen.

Jean-Pierre Thomain, idomár: Ustou (11) egy rövid pauzát kapott januárban, a visszatérésével pedig meg vagyok elé- gedve. Ezúttal javulást várok tőle, a fiam, David (Thomain – a szerk.) jól ismeri őt, patkolatlanul dobogósok lehetnek.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Olvass tovább!