Bimbo de Chenu magabiztos győzelmét hozta a Tolnay László Emlékverseny

A térhátrányról induló Bimbo de Chenu (Hajnal Tibor) semmit nem bízott a véletlenre a Tolnay László Emlékversenyben. Remek startot követően, egy körrel a vége előtt élre állt és onnan már megközelíteni sem tudták, rendkívül könnyen nyerte a futamot. A helyezéseken Editor Rapida (Varga Sándor) és No Fear (Kolozsi László) osztoztak.

V. futam – Tolnay László Emlékverseny:

Másodszorra engedték el a startot, Ruby Reeves-t rögtön diszkvalifikálták. No Fear állt élre, őt Anceliga Evo, Ragdoll, Titus Livius és Bimbo de Chenu követték. A mezőny közepes tempóban, libasorban haladt. Bimbo de Chenu kezdett viszonylag hamar hosszú hajrát és egy körrel a vége előtt átvette a vezetést No Fear-től. Eközben Editor Rapida is feljebb ügetett és lépésről-lépésre közelített No Fear-hez. Bimbo de Chenu szépen korrigálta legutóbbi kisiklását és nagyon magabiztos győzelmet aratott. A második helyet megszerezte Editor Rapida, a harmadik helyre pedig célfotó volt No Fear és a támadó Anceliga Evo között.

Befutási sorrend: Bimbo de Chenu (8) – Editor Rapida (7) – No Fear (6)

Győztes idő: 25,9

A szombati nap fogadási szempontból legjelentősebb futama a DEER DUST HENDIKEP volt. A győztes Serafina Ketti (8) (Szennovitz Adél) zsinórban második sikerét aratta.

Befutási sorrend: 8 – 7 – 5
Szép osztalékok születtek:
TÉT-re: 3. 000-, HELY-re: 450-, 810-, 660-, BEFUTÓ-ra: 33.480-, HÁRMASBEFUTÓ-ra: 831.720 Ft-ot fizetett a totalizatőr.

A futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak

fotó:
Kovács Gábor

Olvass tovább!