Csupán 15 induló a mai Kincsem+ futamban

Esélylatolgatás a szombati Kincsem+ futamhoz

2017. 02. 11. – Jackpot: 300.000.000 Ft

A hazai ügetőfutamok mellett ma Vincennes-ben futják a Kincsem+ futamot. A mai kínálat szerencsés, ugyanis a megszokottnál kevesebb ló közül tudnak válogatni.

Idomári vélemények:

beau-gamin2Sebastien Guarato, idomár: Beau Gamin (1) nagyszerűen mozgott január 8-án. Megbízható és bátor ügető, akinek rendre erős ellenfelekkel kell farkasszemet néznie, ennek tudható be, hogy mostanság elkerülték a győzelmek. Az első három között a helye, ha szerencsésen alakul a versenye, nyerhet is.

Charles-Julien Bigeon, hajtó: Ustie Haufor (6) jó formá- nak örvend, csakúgy, mint legutóbb, és a beállítása is optimálisnak tűnik. A rövidebb táv miatt nem aggódunk, az első három közé kerülést tűztük ki célul.

Thomas Levesque, idomár: Orient Horse (14) január elején is jó teljesítményt nyújtott. A tavalyi esztendőben szá- mos alkalommal nyert, így egyre nehezebb feladatok elé kell állítanunk, de azt gondolom, hogy ebben a mezőnyben is versenyképes.

A szerkesztő véleménye: Vacate Money (12) csúcsformában van, amit a január végén futott új egyéni rekordja is bizonyít. Most valamivel nehezebb feladat vár rá, hiszen a második sorból vág neki a Kincsem+ futamnak, de így is komolyan számolni kell vele.

Björn Goop, idomárhajtó: Sauveur (10) legutóbb a diszkvalifikáció sorsára jutott, de egészen a hibájáig sokkal jobban futott, mint a visszatérő versenyében. Szombaton a második sorból vágunk neki a futamnak, ennek ellenére az első öt között végezhetünk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

fotó:
http://www.equidia.fr

Accueil Odyssea

Olvass tovább!