Problémás lóval is Bazire?

Esélylatolgatás a hétfői Kincsem+ futamhoz

2016. 02. 06. – hétfő – Jackpot: 300.000.000 Ft

Tizennyolc lovas mezőny kiegyenlített küzdelmére számíthatunk a mai Kincsem+ futamban, melyet Paris-Vincennes-ben szerveznek. A francia tipsterek ezúttal Jean-Michel Baudoin idomítottját véleményezik, annak ellenére, hogy némileg megbízhatatlan lóról van szó. A mester Jean-Michel Bazire kezeire bízza lovát, abban reménykedve, hogy a francia hajtófenomén kihozza Aulis du Courtille-ből (17) a jobbik formát.

Idomári vélemények:

aulis du courtille.2jpgJean-Michel Baudouin, idomár: Aulis du Courtille (17) megbízhatóságával sajnos vannak némi gondok. Amikor viszont nem galoppozik, mindig számítani lehet rá. Az ilyenfajta versenyekben soha nem könnyű győzni, de képes lehet rá.

Yannick Henry, idomár: Alto du Loir (15) tavasz után pihent egyet, azóta pedig most lendült igazán formába. Erre a versenyre hegyeztem ki leginkább, nagyon bízom benne. Korábban nem sűrűn futott patkolatlanul, most azonban úgy indul.

Mickael Lemercier, tulajdonos-idomár: All Feeling (18) pihenőjét követően napról-napra jön előre, ám második versenyében még nem gondolom, hogy topját nyújtaná. Ennek ellenére így sem tűnik megoldhatatlannak a helyzete, legalábbis egy helyezést elcsíphetünk.

A szerkesztő véleménye: Reby di Celo (4) lenyűgöző stí- lusban nyerte a nemzetközi amatőrversenyt nemrég. A vert mezőnyben ott volt az a Tor Mento is, aki december 6-án Panoramic (12) mögött lett negyedik. Ismét döntős futása várható.

Didier Brohier, idomár: Amour de la Vie (13) nemrég ebben a szakágban ismét ugrott. Kísérleteztünk vele nyereg alatt, de az nem lesz a kedvence. Változtattam kicsit a felszerelésén, bízom a lóban, de az ellenfeleket elnézve nem számít favoritnak.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

fotók:
http://www.paris-turf.com/
http://www.thisisthewhat.com/

Olvass tovább!