Vasárnap ügetőlovaglás Vincennes-ben

Esélylatolgatás a vasárnapi Kincsem+ futamhoz

2017. 01. 22. – Jackpot: 300.000.000 Ft + 300.000.000 Ft Külön Nyeremény

Véleményünk: Bellissima France (9) – Bilibili (8) – Bird Parker (15) – Attentionally (12) – Boeing du Bocage (3)

Idomári vélemények:

Matthieu Abrivard, tulajdonos idomárlovas: Bellissima France (9) csodás évet zárt tavaly. Decemberben kétszer is legyőztük Bilibili-t (8), de jómagam is tisztában vagyok vele, hogy a mén akkor még nem volt az igazi. Ha zavartalan lesz a versenyünk, ismét a győzelemért küzdhetünk.

Alexandre Abrivard, lovas: Bilibili (8) legutóbb még nem volt száz százalékos. Vasárnap már topformában lép pályára, s megteszünk majd mindet, ami tőlünk telik. Bellissima Francetól (9), Attentionally-től (12) és Bird Parker-től (15) tartok leginkább.

Philippe Allaire, idomár: Bird Parker (15) november óta három remek versenyt futott. Nem tekinthető monté- specialistának, mondom ezt annak dacára, hogy nyert már Group 1-es futamot ebben a szakágban, de azt gondolom, hogy közel végezhet vasárnap.

Paul Viel, tulajdonos idomár: Attentionally (12) 2016-os eredményeivel nagyon elégedett vagyok. A kanca készen áll a vasárnapi csúcsfutamra, de Bilibili (8) és Bellissima France (9) kőkemény ellenfélnek tűnnek.

Franck Leblanc, idomár: Boeing du Bocage (3) legutóbb rosszul futott, de a ló formában van. Az utolsó nyereg alatti futamában második helyen ért célba, ezúttal azonban csak az ötödik helyezésre látok reális esélyt.

A futamról bővebben a vasárnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

fotók:
https://commons.wikimedia.org/

Accueil

Olvass tovább!