Nemzetközi ügetőversennyel vár Vincennes

Esélylatolgatás a pénteki Kincsem+ futamhoz

2017. 01. 13. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Nemzetközi ügetőversennyel folytatódik a Kincsem+ játék január 13-án, a 2700 méteres vincennes-i összecsapásban hétéves és idősebb kancák állnak starthoz. A futam kapcsán megemlítendő, hogy a 2016-os „Év ügetőlovát”, Romi Mms-t is nevezték az 54.000 euró összdíjazású megmérettetésre, de a közelmúltban Philippe Billard idomításába került szlovén tulajdonú kanca az indulóadásnál kiesett a versenyből.

Véleményünk: Amarilla de Rabut (15) – Paula del Ronco (5) – Riviera As (2) – Altesse du Banney (18) – Princess Kronos (10)

00111275-008-scoopdyga_AMARILLA_DE_RABUTPhilippe Duclos, tulajdonos idomár: Amarilla de Rabut (15) erre versenyre készült, mert itt a legjobb a beállítása. Több, mint egy hónapja nem futott, de ez is a tervem részét képezte, így nem aggódnom. A kanca extra formában van.

Salvatore Minopoli, idomár: Paula del Ronco (5) november 26-án futott utoljára, de a kihagyás miatt nem aggódom, mert a munkaformát figyelembe véve a kanca jó formának örvend. A beállítása kedvező, így azt gondolom helyezést szerezhet.

Stephane Soenen, idomár: Riviera As (2) gyakorta kiesik az indulóadásnál, ami igen nagy problémát jelent számunkra. Szerencsére most itt lehetünk, a kanca pedig csodálatos kondiban van. A mezőny megfelel a képességeinek, így az élmezőnybe várom.

Pierre Yves-Verva, idomárhajtó: Altesse du Banney (18) legutóbb is jól mozgott. Rendkívül megbízható kanca, akit erre a versenyre szerettem volna igazán kihegyezni, s ennek megfelelően, nagyon csalódott lennék, ha nem az első öt kö- zött érnénk célt.

Vincent Martens, idomár: Princess Kronos (10) a tréningek során jó teljesítményt nyújt. Ez a mezőny tökéletes számára, és a 2700 méteres táv sem okozhat neki problémát. Ha úgy fut, ahogy szeretnénk, folytatjuk a versenyeztetését. Minden más esetben a tenyésztésben számítunk rá a továbbiakban.

fotó:
http://www.canalturf.com/

Olvass tovább!