A csodás Cote d’Azur várja az ügető szerelmeseit

Esélylatolgatás a szerdai Kincsem+ futamhoz

2017. 01. 11. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Ismét színes versenyprogrammal jelentkezünk, ezúttal Pau sík-, gát-, és akadályversennyel, Cagnes-sur-Mer pedig ügető futamokkal várja a fogadókat. A napi főversenyt a 300.000.000 Ft-os Kincsem+ t pedig Cagnes-sur-Mer-ben futják az ügetők.

Véleményünk: Allegro Nonantais (2) – Vince d’Eronville (10) – Bulle de Laumont (1) – Balisto de May (8) – Arthus Mijoro (9)

Allegro Nonantais (2) 2016 novemberében győzött, ugyanakkor már ebben a szezonban sem veretlen, január 4-én már szerzett egy újabb elsőséget. Eddigi eredményeit könnyebb próbatételekben szerezte kisebb képességű lovak között. Nagyon kedvező a beállítása, esetében kérdéses, hogy erősebbek között hogy állja meg a helyét, ezen kívül a helyszín is az újdonság varázsával bírhat. Laurent Simon idomár nagyon elégedett lova teljesítményével, az első helyre várja.

Vince d’Eronville (10) időnként hibázgat, emellett, szeptember óta nem volt szerencséje, akkor is csak negyedik helyezéseket tudott szerezni. Junior Guelpa szerint legutóbb helyezett lett volna, de sajnos a távoszlopnál ugrott. Azóta a szerdai versenyre készülnek, mindenképp jó szereplésre számít. Munkában remekül mozog, top formája akár a győzelemig is elrepítheti.

Bulle de Laumont (1) is néha galoppozik, ugyanakkor a közelmúltban győzelmet, dobogót és egyéb pénzdíjas helyezéseket is szerzett, látszik, hogy ő is formában van. Elképzelhető, hogy egy kicsit hosszú neki a táv, de nem lehetetlen a feladat. Stephane Cingland szerint nem könnyű hajtás, ugyanakkor most az élre várja, bízik benne, hogy most minden rendben lesz a futam közben, képessége alapján a dobogósok közé várjuk.

25e05b9ee4e563fe3174d9e24154da97Balisto de May (8) egy nagyon peches időszakon van túl, sajátjai között nem sikerült győzelmet szereznie az elmúlt 4 hónapban. November óta pihenőn volt, így mostanra talán magára talált, visszatérésekor pedig jól szokott futni, így még a győzelmet is megszerezheti.

Arthus Mijoro (9) kedveli ezt a pályát, idén már második helyet is szerzett, utolsó decemberi futásához képest tovább javulva. A hosszú táv szintén kedvező számára, hajtója bizakodik, a helyezettek közé várhatjuk.

A futamról bővebben a vasárnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

fotók:
http://www.paris-turf.com/

 

Olvass tovább!