Mindig csak Jean-Michel Bazire?

Esélylatolgatás a hétfői Kincsem+ futamhoz

2017. 01. 09. – Jackpot: 300.000.000 Ft

65.000 Eurós ügetőversennyel kezdődik a hét, a napi főfutamban 18 indulóból szemezgetünk. A hétéves és idősebb lovak közül úgy tűnik ismét egy Bazire ló emelkedik ki, ugyanakkor lesznek kihívók szép számmal.

Véleményünk: Voice Dream (15) – Azela des Pleignes (5) – Vahine de Felliere (11) – Ariane d’Arry (1) – Union des Pres (14)

Idomári vélemények:

bazireJean-Michel Bazire, hajtó: Voice Dream (15) november óta egyfolytában az élmezőnyben végez, bizonyítva ezzel nagyszerű formáját. Ezen a távon győztünk már, így képes lehet megint az aranyra, persze a térhátrány valamelyest bonyolít a helyzetünkön.

Denis Brossard, idomárhajtó: Azela des Pleignes (5) utoljára kissé peches volt, több szerencsével a győzelemért is küzdhetett volna. A regenerálódása nagyon jól sikerült, ezért bizakodó vagyok a hétfői futása előtt is. Ezután pedig valószí- nűleg Toulouse-ban lesznek feladatai.

Jean-Paul Marmion, tulajdonos-idomár: Vahine de Felliere (11) utoljára az elsőségért csatázhatott volna, ha nem ugorja el magát. Azóta folyamatosan készítettük, de ez idáig nem volt számára megfelelő verseny. Véleményem szerint itt már behúzhatja a győzelmet.

Didier Brohier, tulajdonos-idomárhajtó: Ariane d’Arry (1) legutóbb bebizonyította, hogy visszatért legjobb formájába. Úgy gondolom, hogy topon van és a beállítása is igen kedvező. Ezúttal is patkolatlanul indítom, és főszerepet várok tőle.

Maxime Bézier, idomár: Union des Pres (14) a tél elején nem volt az igazi, de legutóbb végre önmagát adta. Az a forma azt mondatja velem, hogy a térhátrány ellenére is nagyon jó esély. Ehhez azonban ismételnie kell.,

A futamról bővebben a vasárnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

fotók:
http://www.lepoint.fr/

Olvass tovább!