Vinochka harmadik győzelmére készül, összejöhet a siker?

Esélylatolgatás a keddi Kincsem+ futamra

2012. 01. 02. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Véleményünk: Vinochka (18) – Uno Dancer (13) – Tallien (16) – Vacate Money (12) – Ustar de Vandel (11) 

Vinochka (18) 2016 utolsó hónapjaiban szédületes formában volt, egy hibát leszámítva 3 versenyben tudott győzni, igaz utoljára könnyű helyzetben volt. Megszokott hajtója ezúttal is Franck Ouvrie lesz, így minden adott lehet a sikerhez.

Uno Dancer (13) szeptemberi formái miatt kerülhet látómezőnkbe, későbbi szerepléseivel nem tudott maradandót alkotni. Thierry Duvaldestin ezúttal nem adja át a hajtószárat, maga ül sulkyba és megpróbálja a maximumot kihozni lovából. A tréner szerint decemberi versenyéből sokat profitált, így most még jobb eredményre számíthatunk.

Tallien (16) nagyon nívós futamokban is részt vett már, igaz december elején szerencsétlenül járt, hibázott, visszatérésekor ellenben rettenetesen erős volt és közeli harmadikként végzett 2100 méteren. Ebben az esetben “csak” francia versenytársai lesznek, így bármire képes lehet, formában van!

Vacate Money (12) a megbízhatóság mintaképe. A nyolcéves kanca csodás évet zárt, pechére az év végén nem jött össze a győzelem. Eddigi futásai alapján úgy tűnik a hosszabb távok jobban megfelelnek neki, így most komoly esélyként, kedvező beállításból várhatja a startot.

Ustar de Vandel (11) november végi teljesítményével ebben a versenyben is számít, kérdés, az azóta eltelt idő mennyire hozza kedvező helyzetbe. Utolsó versenyében helyezetlen maradt, az is igaz, hogy a rövid távok nem váltak eddig sem előnyére, így azt a futást mintegy verseny-kondíció munkának tekinthetjük. Franck Nivard idomárja és hajtója is egy személyben, jól ismert lovát az első öt közé várja.

A futamról bővebben a vasárnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Olvass tovább!