Jackpoteső és kiegyenlített versenyek az Ügetőszilveszteren

Tíz ügető és egy agár futammal fejeződik be a 2016-os szezon, a nap legrangosabb összecsapása pedig a Tippmix – Lovaregyleti Díj lesz. A szaklap élről Unika Vik (Juhász Balázs) és Oldtimer Diamant (Vezér Emese) kettősét emeli ki, míg negyven méteres térhátrányról Underpaid Hanover (Fazekas Imre), valamint Amazing Koks (Márton Lajos) került a véleményezett lovak közé.

Természetesen a színészek és sportolók is sulkyba szállnak, a Braun – Zenthe Ferenc Emlékverseny Hendikepben a Nyilasi Bálinttal induló Salt Lake City lehet a favorit, de Tequila Hush (Hanzély Ákos), Suttogó (Gulyás Kiss Zoltán) és Tartozó (Ézsiás Csaba) is megviccelheti.

Az OMÉK 2017 – Bubik István Emlékverseny Hendikepben az utóbbi két évben hármas győzelmi szériát felépítő Epres Attila zsinórban negyedik sikerét is begyűjtheti, ugyanis társa a remek formában lévő Rubino TIM lesz. Rájuk leginkább Sholty Geri (Nemcsák Károly), Rosamundi (ifj. Juhász László) és Rózsakert (Kruchió Ágnes) jelenthet veszélyt.

Utóbbi két ütközetre egyaránt 500.000 Ft Tét jackpottal kalkulálhatnak a fogadók. A nagy versenyben pedig 500.000 Ft Hármasbefutó jackpotot ajánlott fel a Totalizatőr, míg a Kincsem Film Díjban és a Tippmix Pro Nemzeti Ügető Liga Díjban 500.000 – 500.000 Ft Hely jackpot növeli a játszani vágyók kedvét.

Zárásként az agarak is figyelmünket kérik 500.000 Ft Tét jackpottal. A Szilveszteri Agárversenyben a 2016-os „Év Agara” Booksy a legnagyobb esélyes.

A futamokról bővebb információkat talál itt.

Turf csütörtök délutántól vásárolható a LOVI 6 saját fogadóhelyén és a Kincsem Park teherportáján.

Kezdés 14.00-kor, a Kincsem+ futam pedig a szokásos időpontban, 15.15kor rajtol.

Az egész versenynapot élőben közvetíti a Sport1!

Olvass tovább!