Vélemények a keddi Kincsem+ futam indulóiról

2016. 12. 27. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Véleményünk: Aufor de Mire (2) – A Nice Boy (9) – Vasco Flower (15) – Arthuro Boy (11) – Radieux (14)

 

Christian Bigeon, idomár: Aufor de Mire (2) novemberi sikerét követően december elején is nyerni tudott, azóta pedig megkapta jól megérdemelt rövid pihenőjét. A felkészítése kitű- nően alakult, a starthelye is kedvező, így ismét a győzelemért csatázhat.

David Thomain, hajtó: A Nice Boy (9) még mindig fejlő- désben van, legutóbb nagyon biztató győzelmet aratott, erős ellenfeleket maga mögé utasítva. Utolsó fellépéséhez képest kilenc nap telik el, de ez elegendő idő, formáját tekintve pedig patkolatlanul újra döntőbe kéne érnie.

Christian Bigeon, tulajdonos-idomárhajtó: Vasco Flower (15) eléggé peches volt az utóbbi hetekben, hiszen két Kincsem+ futamban is kikapott. A formájával nincsenek problé- mák, patkolatlanul indul, a beállítása sem tűnik rossznak, így az első öt között van a helye.

Yves Dreux, tulajdonos-idomárhajtó: Arthuro Boy (11) utoljára nem volt túl szerencsés, kedvezőtlenül alakult a versenyünk, ez a helyezésébe is került. Előtte rendre dobogós volt, munkában pedig legjobbját nyújtja, ezért eredményes szereplést várok tőle.

Gianni Coysman, segédtréner: Radieux (14) legutóbb nem volt teljesen egészséges, ez rányomta a bélyegét a teljesítmé- nyére. Azóta jól dolgozik, így remélhetőleg előveszi jobb francia formáit, amivel mindenképp pénzdíjas helyen érhetne célba.

A programról bővebben itt olvashatnak

A futamokat élőben követhetik a Sport Televízióban.

Start 13:47-kor!

Olvass tovább!