Nemzetközi összecsapás

Esélylatolgatás a szombati Kincsem+ futamhoz

2016. 11. 17. –  Jackpot: 300.000.000 Ft

Szombaton a magyar ügető futamok mellett hét francai verseny színesíti a programot. Ebből a hét futamból a Kincsem+ futamot ezúttal is negyed négykor közvetítjük, Vincennesből.

Véleményünk: Buzz Mearas (1) – Clif du Pommereux (3) – Trinity Zet (15) – King Sir Kir (10) – Tessy d’Ete (17)

Vélemények a favoritokról:

Vincent Lacroix, idomár: Buzz Mearas (1) kis híján hajtója kezét vette november 15-én, mégis jó idővel nyert úgy, hogy 60%-os állapotban volt. A munkaformáival elégedett vagyok, még mindig csak 80%-nál jár, ennek ellenére is duplázhat.

Sylvain Roger, idomárhajtó: Clif du Pommereux (3) két nagyszerű versenyt futott november óta. Sokat hezitáltam, hogy ebben a versenyben is indítsam-e, de a kedvező startszám miatt most már bizakodom. Véleményem szerint esélyesként lép pályára.

Daniel Reden, idomár: Trinity Zet (15) Franciaországban sokkal sikeresebb pályát futhat be, mint Svédországban. Az első vincennes-i futásával nagyon elégedett vagyok, ami pedig a szombati futamot illeti, úgy gondolom, hogy a második sorból is nyerhet.

Mathieu Mottier, korábbi hajtó: King Sir Kir (10) nagyszerű teljesítményt nyújtott a hónap elején. Kitűnő ügető, akinek a 2100 méteres táv sem okozhat gondot. Ugyan a második sorból indul, de így is az első öt között köthet ki.

A futamokról bővebben a szombati programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A versenynap 14:00-kor indul és a Kincsem+ futam pedig 15:15-kor fog startolni.

A futamokat élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotók: https://www.equidia.fr

Olvass tovább!