300 millió forint a sorrendi Kincsem+ nyerőosztályra minden hétvégén egyszer!

Kitűnő program várja az ügető szerelmeseit szombaton, amikor is a fő attrakció az extra hosszútávú Baka Hendikep. Az immár 58. alkalommal megrendezésre kerülő 4200 méteres összecsapás idei favoritja a bombaformában lévő Svéd barát (Kele Judit). Az ötéves herélt utolsó öt fellépéséből négyszer diadalmaskodott, ugyanakkor a száz méteres térhátrány megnehezítheti a helyzetét. Legnagyobb ellenfele a távspecialista Örs (Csordás Emil), valamint a megbízható Ruby Reeves (Mitja Slavic) lehet.

Komoly érdeklődés előzheti meg az Orosháza Város Díját is, melyben újra farkasszemet néz egymással a zsinórban másodszor is „Év Ügetőlova” címet bezsebelő Romi Mms (Mitja Slavic), illetve Underpaid Hanover (Fazekas Imre). Kettejükre talán Amazing Koks (Márton Lajos) és Milliondollar Lux (Csordás Emil) lehet veszélyes. A kilencfutamos programon egyébként Victory-Lease, Illetmény első futó csikója is starthoz áll, méghozzá favoritként.

Kezdés 14.00-kor, a fogadási ajánlatban pedig több francia ütközet is helyet kap, a Kincsem+ futam mellett Juhász Balázs hajtásának is szemtanúi lehetünk, aki az ügetőversenyzés mekkájában, Vincennes-ben ül sulkyba. Élőben közvetít a

Olvass tovább!