Ördög Hegedűse nyerte a Virágos Díjat

Látványos küzdelem után, az utolsó lépéseken Ördög Hegedűse (Nagy Ferenc II.) szerezte meg a győzelmet a Virágos Díjban. Under World (Csordás Emil) és a sokáig vezető Philadelphia (Márton Lajos) osztoztak a helyezéseken.

VI. futam – Virágos Díj:

Philadelphia vezetésével érkezett a mezőny az első egyenesre, miközben Rózsakert hibázott a kanyar kijáratánál és kiesett a versenyből. Philadelphia mellé Szimfónia ment fel, őket Under World és Prometheus követték, majd Ördög Hegedűse, Racing Athlete és Magiszter volt a további sorrend. A vezető négyes a túlsó oldalon ellépni látszott, Ördög Hegedűse indult az üldözésükre. A befutóban Philadelphia elfáradt, úgy tűnt, hogy Under World fogja nyerni a futamot, a falon azonban Ördög Hegedűse előrébb volt a célban és szoros küzdelem után ő nyerte a versenyt, Under World és a sokáig vezető Philadelphia előtt.

Befutási sorrend: Ördög Hegedűse (2) – Under World (3) – Philadelphia (1)

Győztes idő: 17,9

Fogadási szempontból is remek napot zárhattak a játékosok, hiszen nagyon szép osztalékok születtek több futamban is. A nap legjobban fizető futama ezúttal az Amatőrverseny Hendikep volt, ahol  Tündérrózsa (3) sikerét véleményezők jártak jól. Befutási sorrend: 3-5-7
TÉT-re: 4.440-, HELY-re: 1.500-,690-, 480-, BEFUTÓ-ra: 31.740-, HÁRMASBEFUTÓ-ra: 511.290 Ft-ot fizetett a totalizatőr.

A futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak

fotó:
Kovács Gábor

Olvass tovább!