Jó versenyek a szezon utolsó galopp versenynapján

Brilliance (Kriskó Norbert) rendkívül magabiztos volt a Zboray László Emlékverseny – Ürményi Díjban, nagy fölénnyel nyerte a versenyt a második helyezett Altay (Jakub Pavlicek) és a harmadik Bubi Pata (Jozef Parigál) előtt.

VIII. futam – Zboray László Emlékverseny: 

Lovasváltozás: (2) STRAWBERRY – BAKOS GÁBOR!

Császárné vette a legjobb startot és hamar élre állt, előnye 3-4 hosszasra nőtt az üldözőkkel szemben, akik Altay vezetésével érkeztek. Brilliance is megkezdte a zárkózást és a kanyarban felment Császárné mellé, továbbra is Altay, valamint Bubi Pata voltak még jó helyzetben. A távoszlopnál Brilliance átvette a vezetést és óriási fölénnyel nyerte a versenyt Altay és Bubi Pata előtt.

Befutási sorrend: Brilliance (4) – Altay (8) – Bubi Pata (5)

A 3200 méteres Totalizatőr Hendikep látványos küzdelem után Rikat (Kriskó Norbert) győzelmét hozta. A hatéves herélt Erdély (Stanislav Georgiev) és Hope For Ever (Nagy Tamás) duóját utasította maga mögé.

Vasárnap is többen örülhettek a kasszáknál. Az év utolsó galopp napján jöttek a tippelt lovak, így a legjobban fizető futam a Szezonvégi Hendikep lett, ahol Sztojka Rudolf idomítottja, Roxanne szép győzelemmel fejezte be a szezont, nyergében Kriskó Norberttel. A tehetséges lovas óriási formában volt, mesterhármast lovagolt, emellett még dobogós is lett az év utolsó futamában, soha rosszabb napot!  Befutási sorrend: 4-12-9 TÉT-re: 1.770-, HELY-re: 540-, 1.050-, 390-, BEFUTÓ-ra: 18.060-, HÁRMASBEFUTÓ-ra pedig (416-szoros pénz) 124.770 Ft ot vehettek fel a helyesen tippelő játékosok.

A vasárnapi futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak.

fotó:
Kovács Gábor

 

Olvass tovább!