Címvédés a Ménesek Díjában

Az AMMA istálló négyévese, Time To Say Goodbye (Márton Lajos) izgalmas finis után idén is megnyerte a Ménesek Díját. Speedy Boy (Veljko Mazsity) a tavalyi évhez hasonlóan most is második lett, míg a dobogó alsó fokára Titán Ville (Fazekas Imre) állhatott fel.

VII. futam – Ménesek Díja:

Másodszorra volt sikeres az indítás. Újrázz!, Time To Say Goodbye, Trencsén, Titán Ville, Speedy Boy, Orlando Bloom és Masterpiece libasorban ügettek egymás mögött és egészen az utolsó 1200 méterig nem is történt változás, egyedül annyi, hogy folyamatosan tömörödött a mezőny. Egy körrel a vége előtt indított támadást Titán Ville és Speedy Boy. A túlsó oldalon Titán Ville átvette a vezetést, őt szorosan követte Speedy Boy, majd a fáradó Újrázz! és Time To Say Goodbye következtek. Az utolsó kanyarban Titán Ville mellé felment Speedy Boy, szélárnyékban pedig Time To Say Goodbye ügetett. Speedy Boy elsőként érte el a befutót, a címvédő azonban biztosan ment el mellette és 2015-höz hasonlóan Time To Say Goodbye idén is megnyerte ezt a futamot. A helyezéseken Speedy Boy és Titán Ville osztoztak.

Befutási sorrend: Time To Say Goodbye (4) – Speedy Boy (5) – Titán Ville (3)

Győztes idő: 19,7

Fogadási szempontból is remek napot zárhattak a játékosok, hiszen nagyon szép osztalékok születtek több futamban is. A nap legjobban fizető futama ezúttal a Laura Díj volt, ahol  Tücsök (3) szép hajtával nyerte meg a versenyt. Befutási sorrend: 3-8-1
TÉT-re: 2.250-, HELY-re: 540-,780-, 930-, BEFUTÓ-ra: 27.240-, HÁRMASBEFUTÓ-ra: 708.960 Ft-ot fizetett a totalizatőr.

A futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak

fotó:
Kovács Gábor

Olvass tovább!