Nyerhet egy olasz a franciák ellen?

Esélylatolgatás a pénteki Kincsem+ futamhoz

2016.11.17. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Pénteken ismételten a megszokott estig tartó programmal várjuk Önöket a lóverseny délutánban. A napi főversenyt az trotterek “fellegvárában” futják 20:35- kor. Fogadási szempontból igazi ínyencséggel szolgálnak a franciák, 18 indulóból kell megtalálniuk az Önöknek legjobban tetszőket, ebben próbálunk segíteni.

Véleményünk: Reine du Zack (13) – Arpege de Camaran (6) – Ardente du Clos (3) – Tosca Victory (2) – Aghinetti (8)

REINE-DU-ZACK-620x331Reine du Zack (13) nem először érkezik francia földre, hazájában már bizonyított, és itt sem okozott csalódást, még erősebb lovak között sem. 1:10,2-es rekordjával a mezőny leggyorsabb lova, melyet a befutóban tud majd kamatoztatni. Marco Smorgon idomárhajtó, csak úgy fogalmaz: “az én kis bajnokom.” Megtudhattuk azt is, hogy a lehetőségekhez mérten a lehető legkésőbb fogják majd elindítani az utolsó hajrára, annak reményében, hogy át tudnak majd szaladni az ellenfeleken, kiváló eséllyel várhatják a startot.

Arpege de Camaran (6) folyamatosan könnyebb feladatokat kapott, melyet legutóbb már egy második hellyel hálált meg. Ezúttal Jean-Michel Bazire fogja hajtani, a klasszis hajtó csak még tovább növelheti az esélyét. Trénere Jean-Michel Baudoin úgy látja, hogy több ellenfelük is lehet, köztük a korábban őket legyőző Arpege du Camaran (8), pénzes helyezésre, esetleg a dobogó alsó fokára várja.

Ardente du Clos (3) zsinórnyeréseit követően novemberi első megmérettetésén nem igen találta magát, idomárhajtója Mathieu Abrivard mindent meg fog tenni, hogy ezt a csorbát kiküszöböljék. Megtudtuk, hogy idén sajnos többször betegeskedett, remélhetőleg utóbbi gyenge szereplése nem ennek tudható be. Papíron és trénere véleménye szerint is jó esélyekkel várják a startot.

Tosca Victory (2) szintén külföldön fut, rendszeresen stabil formákat mutatva, mégis utolsó versenyében Reimsben galoppozott. Korábban ez nem volt rá jellemző, reméljük holnap szépít. Trénere elmondta, hogy lova remek kondícióban van, ennek ellenére kissé tart az erős ellenfelektől, ugyanakkor kedvező beállításuk és startszámuk révén nem lepődne meg egy szép helyezésen.

Aghinetti (8) győzelemmel zárt utolsó versenyében, igaz hosszabb távon, ugyanakkor ez a formája elkísérheti a pénteki megmérettetésen is. Dominik Locqueneux nem zárná ki a duplázást sem, ugyanis legutóbb idei topját futotta. Fő ellenfelüknek Tosca Victory-t (2) tartja, ezen felül a 8-as startszám sem segíti helyzetüket, mégis kihagyhatatlan.

A futamról bővebben a holnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

Kincsem+ futam 20:35-kor fog startolni, a teljes versenynapot élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotók:
http://www.equidia.fr/

Olvass tovább!