Címvédés az Őszi Kísérletiben

Time To Say Goodbye (Mitja Slavic) a tavalyi évhez hasonlóan, idén is megnyerte az Őszi Kísérleti Versenyt. A második helyet a sokáig vezető hároméves, Uránia RG (Juhász Balázs) szerezte meg, harmadik pedig a nyerő istállótársa, Übü király (Márton Lajos) lett.

V. futam – Őszi Kísérleti Verseny: 

Lejelentés: 3 – Újrázz! és 6 – Trencsén!

Elsőre sikeres volt az indítás. Uránia RG kezdett remekül és próbált megszökni a többiektől, akik az első egyenesben utolérték. Ügető Star, majd Übü király és Tonnyó kettőse, Unique Boy és Time To Say Goodbye duója, valamint Orlando Bloom volt a további sorrend. A túlsó oldalon Time To Say Goodbye indított támadást és az utolsó kanyart már elsőként érte el. Uránia RG próbált hozzá közelíteni inkább kevesebb, mint több sikerrel. Tonnyó az utolsó kanyarig jól tartotta magát, ott azonban elindult visszafelé. A befutóban Übü király és Orlando Bloom próbálták megszerezni a harmadik helyet Time To Say Goodbye és Uránia RG mögött.

Befutási sorrend: Time To Say Goodbye (8) – Uránia RG (5) – Übü király (1)

A nap legjobban fizető futama ezúttal a Nyeretlen Kétévesek versenye volt, ahol  Vulcano Boy (3) start-célban nyerte meg a versenyt. Befutási sorrend: 3-5-6
TÉT-re: 1.080-, HELY-re: 420-, 600-, 420-, BEFUTÓ-ra: 85.520-, HÁRMASBEFUTÓ-ra: 663.000 Ft-ot fizetett a totalizatőr.

A futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak

fotók:
Kovács Gábor

Olvass tovább!