Zdenko Smida mindkét nagydíjat behúzta

magnas_ketevesek_kriteriuma.600

A Köztársasági Díjban az Esztergomi istálló hároméves kancáját, Souvenir de Mauve-t vezette győzelemre, a helyezéseket a befutóban kibontakozó Run The Red Light (Stanislav Georgev) és a sokáig vezető Freddie Mercury (Paizs Gábor) szerezték meg.

A Kétévesek Kritériumában Mágnás volt Zdenko Smida társa. Az ESDE istálló ménje magabiztosan nyerte a futamot a másik favorit Eminens (Nagy Tamás) és Brilliance (Paizs Gábor) előtt.

Zdenko ráadásul mesterhármast lovagolt tegnap, hiszen a két nagydíj mellett a Springolina Hendikepben is győzött Sky Diver-rel is, ezzel tökéletesítve az Esztergomi istálló mérlegét is (3 futó ló 2 győzelem).
Vasárnap is többen örülhettek a kasszáknál. A nap legjobban fizető futama a IV. osztályú Alanya Hendikep volt, ahol Zala Csaba idomítottját, Tíriát vezette sikerre kiváló lovaglással Gönczi Rebeka. Befutási sorrend: 6-12-11 TÉT-re: 8.400-, HELY-re: 900-, 600-, 1.290-, BEFUTÓ-ra: 37.350-, HÁRMASBEFUTÓ-ra pedig (1559-szeres pénz) 467.700 Ft ot vehettek fel a helyesen tippelő játékosok.

A vasárnapi futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak.

fotók:
Kovács Gábor

Olvass tovább!