Meteorit és Rocket Boy sikere a hétvégi kiemelt versenyekben

Meteorit nyerte a Báró Wesselényi Miklós Emlékversenyt

A rendkívül megbízható Meteorit (Fézer Róbert) győzelmével zárult a Báró Wesselényi Miklós Emlékverseny. Sunnykid lejelentése után a mezőny egyetlen kétévese, Juniperus (Christian Gnesi) jó versenyt futva szerezte meg a második helyet, a dobogóra Pokolfajzat (Suták Csenge) fért még fel.

A szabad felállítású Gáblik Antal Emlékverseny Hendikepben izgalmas fiinis után Freddie Mercury (Paizs Gábor) szerezte meg a győzelmet, Parsec (Bakos Gábor) és Cristály (Nagy Tamás) előtt. A nap legjövedelmezőbb futamában nagyon szép pénzt vehettek fel a helyesen tippelők. Befutási sorrend 1-5-9 TÉT-re 2.640 Ft-ot, BEFUTÓ-ra 30.210 Ft-ot, HÁRMASBEFUTÓ-ra pedig 233.370 Ft-ot (777,8 x-os pénz) kapott néhány jól tippelő játékos.

vesuviy victoriya6_shelbygt2 Az agaraknál Vesuviy, Victoriya és Natiry arattak győzelmet.

 

 

 

Rocket Boy nyerte az Addicted Díjat

Jöttek a favoritok az Addicted Díjban. Rocket Boy (Fazekas Imre) volt végül a legerősebb, mögötte Paperboy (Veljko Mazsity) és Nyíres (Hajnal Tibor) szerezték meg a helyezéseket.

Az ügetőn is találkozhattak szép osztalékkal a játékosok, fogadások tekintetében az Alexandra M. Hendikep volt a legjövedelmezőbb futam. TÉT-re 1.410 Ft-ot, BEFUTÓ-ra 4.140 Ft-ot, HÁRMASBEFUTÓ-ra pedig 203.040 Ft-ot fizetett a totalizatőr.

Olvass tovább!