Esélylatolgatás a pénteki Kincsem+ futamhoz

2016. 09. 23. – péntek – Jackpot: 1.680.000.000 Ft

Ha péntek este, akkor Paris-Vicennes-el várjuk Önöket az esti Kincsem+ futamban. Az egész  délután t kitöltő programban ügető és galoppversenyek váltják majd egymást,a nap fénypontja pedig a 20:35-kor startoló 18 lovas ügetőverseny lesz a legjobb hajtókkal és remek esélyű lovakkal.

Véleményünk: Aymtika (15) – Alphea Barbes (2) – Ambree Ludoise (8) – Argovie (1) – Athena des Ravaux (16)

aymtika-30092014Aymtika (15) Franck Nivard-al a sulkyjában az egyik legkiemelkedőbb esélynek tűnik. Nagyon jó szereplései voltak, folyamatosan remek formákkal jelentkezett, viszont peches is, hiszen háromból háromszor kapott ki. Nivard-al bizonyíthat.

Alphea Barbes (2) két hibázás után három alkalommal is megmutatta magát, két nyerés és egy második helyezés az utóbbi három hónapjának mérlege. Trénere Christian Bigeon maga hajtja pénteken, bízik a lóban, korábbi egészségügyi problémái mára nem zavarják a tréningben és a versenyben sem. A korrekt nyilatkozatban az idomár figyelmezteti Önöket, hogy egy galoppozás előfordulhat, viszont ha sikerül ügetésben tartani, eredményes szereplését várja.

Ambree Ludoise (8) utolsó versenyét megnyerte 2650 méteren, most 200 méterrel hosszabb távon kell bizonyítania. Most magasabb osztályba került, viszont jó formáival és stabilitásával (5 futás hibamentesen) esélyes ló a mezőnyben, ráadásul nyerő formája is segíti. Trénere szerint még csak most kezd elindulni, szárnyait most próbálgatja a jól ismert Jean-Michel Bazire-ral akármire képes lehet.

Argovie (1) most nyerő szériában van, duplázás után, most nehezebb feladatot kap Párizsban. Hajtója elégedett az utóbbi formáival, Antoine Wiels véleménye szerint a pálya is fekszik majd lovának. Nagyon reális képet festett Argovie-ról reálisan a helyezettek közé várja.

Athena des Ravaux (16) stabilitása és magas formája révén az élmezőnybe várható. Egész nyáron elképesztően jól teljesít 5 futás 4 győzelem egy 6. hely, ráadásul 20.000-46.000 Eurós szinteken. Hosszú távokon nagyon jó, legkomolyabb versenyét ezen a távon nyerte Enghienben augusztus 14-én. Eredményei alapján kihagyhatatlan.

A futamról bővebben a holnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

Kincsem+ futam 20:35-kor fog startolni, a teljes versenynapot élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotó:
http://vincennes-trotattele.e-monsite.com/

Olvass tovább!