Tartalmas hétvége a Kincsem Parkban

20160917_speedyboyA szombati nap kiemelt futamát az Uli Díjat Speedy Boy (Veljko Mazsity) nyerte Conway Boko (Hajnal Tibor) és Orlando Bloom (Fazekas Imre) előtt. Ez a futam fogadási szempontból is a nap legjobban fizető versenye lett, a következő eredményekkel: Befutási sorrend: 6-5-7 TÉT-re 1.110 Ft-ot, BEFUTÓ-ra 13.200 Ft-ot, míg HÁRMASBEFUTÓ-ra 144.750 Ft-ot fizetett a totalizatőr.

 

LibertyVasárnap kilenc futamot láthattak, akik kilátogattak hozzánk a Kincsem Parkba, köztük két Listed kategóriás, kiemelt erőpróbával.
A kétéves kancák a Gróf Károlyi Gyula Emlékversenyben mérkőztek meg egymással, ahol Ribárszki Sándor idomítottjának, Liberty Love-nak (Zdenko Smida) sikerült győznie a szintén esélyes Eva Gore (Jaroslav Línek) és Messerschmitt (Stansilav Georgiev) előtt.

RuntheredA nap 8. futamában a szintén Listed kategóriás Gróf Széchenyi István Emlékversenyben is a kancák voltak reflektorfényben. A 3.000.000 Ft-os összdíjazású futamban Run The Red Light (Stanislav Georgiev) győzött, második lett Viva Lea (Jaroslav Línek), harmadik helyen pedig Akvamarin (Nagy Tamás) végzett. A játékosok is ennél a futamnál kereshették a legtöbb pénzt, remek szorzószámok születtek.
TÉT-re 2.730 Ft-ot, BEFUTÓ-ra 8.730 Ft-ot, HÁRMASBEFUTÓ-ra pedig 207.360 Ft-ot (691,2 x-es szorzó) kapott a kasszáknál 300 Ft-os alapon néhány szerencsésen tippelő fogadó.

Vasárnap futották a Nemzeti Vágta döntőjét a Hősök terén, melyet a Kincsem Park óriáskivetítőjén keresztül élőben szurkolhattunk végig, természetesen fogadni is lehetett a kedvencekre.
A döntőben sokáig Csemő és Baja lovasa csatáztak egymással, majd sajnálatos módon Német János (Baja) szerszámbalesetet szenvedett, így kiesett a versenyből. A verseny utolsó szakasza rettenetesen izgalmassá vált, amikor messziről megkezdte a zárkózást Füzér lovasa. Az utolsó 200 méteren Kun Ferenc (Füzér) Colonia Victoriával már egyértelműen könnyebben jött, mint a többiek és végül könnyen realizálta jó esélyét és megnyerte a 9. Nemzeti Vágtát.
A pályán nagy volt az öröm, hiszen többen jól ismerik a fiatal lovast, és az idomárt, Kovács Istvánt is, akik rendszeres résztvevői a profi galoppversenyeknek. A Második helyen Petrik Tamás és Vicces (Csemő), harmadikként pedig Csiki Árpád és Lord Black (Szentkirály) végeztek.
A Nemzeti Vágtán is érdemes volt fogadni, a következő eredmények születtek: Befutási sorrend 4-1-3 TÉT játékban 1.590 Ft-ért, BEFUTÓ játékban 6.390 Ft-ért, HÁRMASBEFUTÓ játékban pedig 53.850 Ft-ért lehetett beváltani a nyerő tiketteket.

kferi

fotók:
Kovács Gábor,
http://vagta.hu/

Olvass tovább!