Milliós nyeremény a Kincsem+ tutin egy Szerencsejáték Zrt irodában

A Kincsem+ tuti játéknak köszönhetően újabb milliomosa van hazánknak. Az egy szerencsés fogadó a több száz millió forintos napi jackpot nyereménnyel kecsegtető játékkal, a Kincsem+ tuti-val 3.604.380 forintot nyert az első öt helyezett (6-1-9-11-8) befutási sorrendjének az eltalálásával.

Az eset érdekessége – a nagy nyeremény mellett-, hogy a szelvényt egy fővárosi lottózóban adták fel. A Kincsem+ tuti játékot ez év januárja óta a hazai lóversenyfogadó irodák mellett, 150 kijelölt Szerencsejáték Zrt. által működtetett lottózóban is lehet játszani. Az újdonsült milliomos egy SZZRT. irodában vásárolta meg a szelvényét.

A Kincsem+ a világ legnépszerűbb lóversenyjátéka, mely az idei évtől már hazánkban is elérhető. A játék töretlen népszerűségét az adja, hogy egyszerre foglalja magában a sportfogadás és a számsorjáték minden szépségét. A több száz millió forintos jackpot már egy játékkal, egy 600 forintos szelvénnyel megnyerhető. Akár minden nap! További előnye, hogy a Kincsem+ tuti, az okos gépi játék nem igényel előzetes lóversenyismeretet. Szuper Jackpot napokon a megnyerhető nyeremény pedig 3 milliárd forint. A versenyeket a Sport 2 élőben közvetíti.

Olvass tovább!