Esélylatolgatás a péntek esti Kincsem+ futamhoz

2016. 09. 08. – péntek – Jackpot: 1.470.000.000 Ft

Pénteken a megszokott menetrend szerint 14:15-kor indul a nap első futama Auteuil-ből, melyet még jó néhány gát és akadályverseny követ majd, a változatosság kedvéért pedig természetesen Saint-Cloud síkversenyeit is mutatjuk majd Önöknek. A nap Kincsem+ futamát este futják majd az ügetőlovak Paris-Vicennes-ban. A verseny összdíjazása 50.000 Euró lesz, melyet az első hét helyezett között osztanak majd szét. Természetesen nagy mezőny várható, 16 lovat adtak indulónak.

Véleményünk: Ah Mon Idylle (13) – Amities d’Udon (11) – Agate de Femisson (3) – Vikishima (16) – Algue d’Occagnes (7)

ahmonAh Mon Idylle (13) utolsó két versenyében nagyon jól mozgott, július óta stabilan teljesít. Idén kétszer hibázott, ha most sikerül őt ügetésben tartani döntős esély. Hajtója Matthieau Mottier ki valamiért (lehet csak taktikából) nem tartja favoritnak, de két meggyőző futása segíti.

Amities d’Udon (11) szintén a figyelmet érdemlő lovak közé tartozik, hasonlóképpen, mint Ah Mon Idylle ő is hibázik. utolsó két futásaikor folyamatos javulást mutatott. Nem lesz könnyű dolga, kicsit gyengébben startoló ló, ha jobban lábra tud kapni, győzhet is.

Agate de Femisson (3) kicsit peches utolsó két futása már igen ígéretesen alakult (4., majd 3. hely) főleg, hogy júliusban Vire Normandie-ban hibázott. Korábban Kincsem+ szintű versenyben győzött 2850 méteres távon, ez is szimpatikussá teszi a hatéves kancát, és az ismételt javuló tendenciája is bizalmat szavazhat neki. Várásra fogják hajtani, remek beállítás mellett, még győzhet is.

Negyedik tippünk Vikishima (16) szintén közel szokott végezni. Régen nem versenyzett, az ideális összecsapásra várt vele a menedzsment, úgy tűnik megtalálhatták az ideális futamot.  A hétéves kanca kora senkit ne tévesszen meg, remek szereplései voltak még jobb lovak között is, kedvező a beállítása is, esélyesként vág neki ennek a versenynek.

A futamról bővebben a holnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

Kincsem+ futam 20:35-kor fog startolni, a teljes versenynapot élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotók:
http://www.equidia.fr/
www.lequipe.fr/

 

Olvass tovább!