Esélylatolgatás a szombati Kincsem+ futamhoz

  1. 08. 05. – Szombat

A szombati fogadási ajánlatban a Kincsem+ futamot Clairefontaine-ben futják a telivérek, ráadásul az elmúlt időszak legkomolabb összdíjazású (105.000 Euró) gátversenyét láthatjuk. 16 lovat adtak indulónak közülük szemezgetünk.

Véleményünk: Ultraji (4) – Arry (1) – Mukonzi Has (9) – Tigrman (14) – Noir et Rose (3)

ultrajiA lovifogadás első tippje Ultraji (4) egy 8 éves herélt egy bukás után tér vissza, ami ebben a szakágban nem szokatlan. Remekül szerepel az utóbbi időben, többször letette már a bélyegét 100.000 Eurós kategóriában, harmadik volt. Tavaly futott utoljára, ha korábbi legjobbját mutatja, megoldhatja a feladatot.

Második esély Arry (1), szintén jó formában van, ráadásul kétszer is futott utoljára ezen a pályán ilyen távon épp, hogy kikapott, ezt megelőzően ugyanitt győzött. Futott már hasonló kategóriában, akkor azonban feltartották, így legfrissebb formáira támaszkodhatunk. Remek formában van, top súlya lehet az ellensége (72 kg).

Játszható lónak tartjuk Mukonzi Has-t (9), kiváló lovasával David Ubedaval küzdelembe kerülhet a favoritokkal. Szimpatikus, hogy komoly besorolású versenyekben is eredményes volt, ráadásul töb alkalommal, döntőbe várható, ráadásul „csak” 66 kg-ot visz.

Negyedik tippünk Tigrman (14) nyári szezonjának utolsó versenyére készül, trénere nem volt elégedett az utolsó futásával, pénzdíjas helyre várja, helyesély.

A nap ötödik tippje Noir et Rose (3) zsinórban két alkalommal is győzni tudott Lyon Parilly-ban, igaz hosszabb távon (4000, 4100 méteren) és előtte is igazán toppon volt két második helyével. Ilyen kategóriában mostanában nem állt starthoz, ha továbbra is ennyire jól mozog, akár az első öt hely valemelyikén is végezhet.

A futamról bővebben a holnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

Kincsem+ futam 15:15-kor fog startolni, 17:00-tól pedig ügető versenyeket láthatnak élőben a Kincsem Parkban! A futamokat élőben közvetíti a Sport Televízió.

fotók:
http://www.equidia.fr/
www.paris-turf.com

Olvass tovább!